Capital Bank | Financial Inovation

Известување за експозитура Центар

9

Ное. / 2018Почитувани,

Ве известуваме дека утре 10.11.2018 г. експозитура Центар нема да работи, поради надградба на системот.

Со почит,
Капитал банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510