Capital Bank | Financial Inovation

Капитал банка ја прошири својата мрежа на експозитури во Кисела Вода, Скопје

14

Ное. / 2018Капитал банка АД Скопје продолжи со проширување на својата мрежа на експозитури на територијата на град Скопје, водена од својата мисија за градење на доверба, сигурност и посветеност кон клиентите, нудејќи им највисок стандард на финансиски услуги.

Во таа насока денес официјално започна со работа новата експозитура во Кисела Вода лоцирана на ул.Христо Татарчев бр.6.

Ве очекуваме да не посетите на новата локација од понеделник до петок од 08-16 часот и подетално да се запознаете со услугите кои ги нудиме како за физички, така и за правни лица.

Ние како банка и понатаму ќе бидеме поддршка во остварување на личните и бизнис цели на нашите клиенти, нудејќи квалитетна и конкурентна услуга и континуирано унапредувајќи го своето работење, истовремено градејќи долгорочни релации.Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510