Capital Bank | Financial Inovation

Известување за работно време на шалтер УТМС

30

Ное. / 2018Почитувани,

Ве известуваме дека шалтерот УТМС во периодот од 03.12.2018 г. до 07.12.2018 г. ќе работи од понеделник до петок од 08:30-19:00 часот.

Со почит,

Капитал банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510