Capital Bank | Financial Inovation

Промотивни услови по повод Интернационалниот ден на жената 8ми март

1

Мар. / 201901.03.2019

По повод Интернационалниот ден на жената 8ми март, Капитал Банка АД Скопје на сите нови корисници на кредит промотивно им нуди можност да аплицираат за потрошувачки кредит со намалена каматна стапка за 8% од актуелната.

 
Промоцијата важи до 09.03.2019.

 
Аплицирајте на 02/3102 510, 076/ 458 673 или на нашата веб страна www.capitalbank.com.mk 
Ве очекуваме!Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510