Capital Bank | Financial Inovation

Продолжување на рокот на промотивните услови

11

Мар. / 201911.03.2019

 

Заради зголемениот интерес, Капитал Банка АД Скопје донесе одлука за продолжување на рокот во кој сите нови корисници на кредит ќе имаат можност да аплицираат за потрошувачки кредит со намалена каматна стапка за 8% од актуелната.

Понудата се однесува за следните потрошувачки кредити:

  • Супер брз кредит, (повеќе инфо на https://bit.ly/2NW2Ftf )
  • Супер 5 кредитот (приматели и неприматели на плата) и (повеќе инфо на https://bit.ly/2GZkrHw )
  • Супер потрошувачкиот кредит. (повеќе инфо на https://bit.ly/2zMnUIx )


Промотивните услови ќе важат се до 31.03.2019!

 
Аплицирајте на 02/3102 510, 076/ 458 673 или на web страната www.capitalbank.com.mk  


Ве очекуваме!Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510