Capital Bank | Financial Inovation

Известување за промена на работното време на УТМС

10

Апр. / 2019Почитувани,

Ве известуваме дека шалтерот на Капитал Банка со седиште во УТМС, ќе работи со продолжено работно време во следниов период:
- 15 април-19 април 2019 година (понеделник–петок) со почеток од 08:30-19:00 часот
- 20 април 2019 година (сабота) со почеток од 09:00-13:30 часот.


Со почит,

Капитал банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510