Capital Bank | Financial Inovation

Неработен ден 24.05.2019

23

Мај. / 2019Почитувани клиенти,

 


Согласно Законот за празниците на Република Северна Македонија (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), Ве информираме дека 24 мај 2019 (петок) е неработен ден за експозитурите, шалтерите и Дирекцијата на Капитал Банка АД Скопје.
Дополнително, 25.05.2019 (сабота) е редовен работен ден за експозитурата во Скопје Центар на ул. Никола Кљусев бр.1, Скопје.

 


Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510