Capital Bank | Financial Inovation

Неработен ден 14.06.2019

12

Јун. / 2019Почитувани клиенти,

 


Ве известуваме дека по повод претстојниот православен празник „Духовден“, експозитурите и шалтерите на Капитал Банка АД Скопје нема да работат на 14.06.2019 (петок).


Дополнително, 15.06.2019 (сабота) е редовен работен ден за експозитурата во Скопје Центар, на ул. Никола Кљусев бр.1, Скопје.


Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510