Capital Bank | Financial Inovation

Известување за престанок со работа на експозитура Ѓорче Петров

26

Јун. / 2019Почитувани клиенти,


Ве информираме дека Експозитурата Ѓорче Петров на Капитал Банка АД Скопје престанува со работа на 27.06.2019.
Клиентите кои ги користат нашите услуги, секако можат да се обратат во останатите експозитури на Банката, а ние топло Ви го препорачуваме шалтерот при Универзитетот за туризам и менаџмент на ул. Бул. Партизански Одреди бр.99, Скопје, тел за контакт: 02/3070446 со работно време: пон- пет од 08:30-16:30 часот.


За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање, обратете се во најблиската експозитура на Капитал Банка или на: Тел. број +389 2 3102 500 Контакт Центар кој работи 08-16 часот или на: E-mail: info@capitalbank.com.mk .

Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510