Capital Bank | Financial Inovation

Интервју со Цветан Петринин, претседател на УО на Капитал Банка

14

Ное. / 2019Прочитајте го ексклузивното интервју на м-р Цветан Петринин, претседател на Управниот одбор на Капитал банка за веб-порталот pari.com.mk.

Целосното интервју може да го најдете на следниот линк.Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510