Capital Bank | Financial Inovation

Работно време на експозитури

13

Мар. / 2020Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека во сите Експозитури и Централата на Банката, се воведува скратено време за работа со клиенти до 14:00 часот, со исклучок на Шалтерот на Банката лоциран во УТМС, кој ќе биде целосно затворен за работа со клиенти, на неопределен рок.

Експозитура ЦЕНТАР (АТМ Банкомат)
Ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје
Тел: 02/3102 56302/3102 508
Работно време: пон- пет од 08:00-18:00 часот (со странки до 14:00 часот)
саб: неработна


Експозитура АЕРОДРОМ СКОПЈЕ (АТМ Банкомат)
Бул. К.Ј. Питу бр.28/2, 1000 Скопје (спроти ТЦ Скопјанка)
Тел: 02/2403 001 
Работно време: пон - пет од 08:00-16:00 часот (со странки до 14:00 часот)


Експозитура КИСЕЛА ВОДА СКОПЈЕ

Ул. Христо Татарчев бр.6, 1000 Скопје
Тел: 02/3298 592 
Работно време: Пон- пет од 08:00-16:00 часот (со странки до 14:00 часот)


Експозитура СТРУМИЦА (АТМ Банкомат)
Ул. Благој Мучето бр.4, 2400 Струмица
Тел: 034/34 97 64
Работно време: пон- пет од 08:00-16:00 часот (со странки до 14:00 часот)


Експозитура ТЕТОВО (АТМ Банкомат)
Бул. Илирија бр.41/2, 1200 Тетово
Тел: 044/352 233 и 044/352 235
Работно време: пон- пет од 08:15-16:15 часот (со странки до 14:00 часот)


Експозитура ШТИП
Ул.Ванчо Прќе бр.16, 2000 Штип
Тел: 032/511502
Работно време: Пон- пет од 08:00-16:00 часот (со странки до 14:00 часот)


Експозитура ВЕЛЕС
ул. „Маршал Тито“ бр.1, 1400 Велес (Стоковна куќа)
Тел: 043/528152
Работно време: Пон- пет од 08:00-16:00 часот (со странки до 14:00 часот)

Во интерес на заштита на јавното здравје, а со цел превенција и заштита и ширење на корона вирусот, Ве молиме да се придржувате кон следното:

• да се редуцираат посетите во централата и експозитурите на Банката и да се почитува скратеното работно време предвидено за прием на Клиенти;

• при посета на Банката да се избегнува директен контакт при поздравување и да се избегнува долго задржување во просториите, како и да се одржува пристојно растојание од најмалку 1 метар при средба/разговор со вработените или останатите присутни;

• да се користат средствата за дезинфекција на рацете поставени на располагање во Централата и експозитурите на Банката;

• при потреба за искашлување/кивање да се покрива устата со марамче за еднократна употреба или да се искашла во лактот.

 

Секоја комуникацијата доколку е возможно да се реализира по електронски или телефонски пат. Електронската адреса и контакт телефоните се објавени на  веб страната на Банката. 

Ви благодариме за отсуството на паника и почитување на мерките и активностите во Банката во справањето со ширењето на коронавирусот (Covid-19).Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510