Capital Bank | Financial Inovation

Mastercard картичките со 3D Secure 2.0 протокол!

2

Јул. / 2020Почитувани клиенти,

Отсега, Mastercard картичките на Капитал Банка обезбедени по 3D Secure 2.0 протокол, со највисока меѓународна заштита при интернет трансакции.
Ги повикуваме сите клиенти корисници на платежни картички на Капитал Банка да дојдат во експозитурите на банката и да ги ажурираат контакт податоците, со цел да можат непречено да ја користат оваа услуга и нивните трансакции да бидат заштитени по највисок меѓународен стандард.Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510