Capital Bank | Financial Inovation

Нова експозитура во Кочани

4

Јул. / 2020Почитувани,
Капитал Банка АД Скопје, продолжува да ја шири својата деловна мрежа и успешно ја спроведува продажната стратегија и во услови на глобална криза предизвикана од пандемијата со Covid-19. Отсега, сите продукти и услуги на банката за физички и правни лица, достапни и во Кочани, во новоотворената Експозитура која се наоѓа во центарот на градот, ул.Димитар Влахов бр.1, 2300 Кочани.
Во истата клиентите ќе можат да користат кредитни продукти, отвораат сметки, да вршат готовински и безготовински трансакции, менувачко работење, штедни влогови и друго.
Повелете, ќе Ве пречекаат и услужат нашите насмеани и љубезни вработени!

Со почит,
Капитал Банка АД Скопје

Експозитура КОЧАНИ
Тел: 078/489 419 ; 078/489 412
Работно време: пон - пет од 08:00-16:00 часотIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510