Capital Bank | Financial Inovation

Солидарен кредит за рефинансирање

26

Авг. / 2020Почитувани,

Капитал Банка им нуди експресно рефинансирање по промотивни услови на сите кредитокорисници на кредит во Еуростандард банка, кои се затекнати од ситуацијата со истата!

  • Максимален износ до 1.200.000 мкд.
  • Максимален рок до 95 месеци
  • Без провизија за одобрување и аплицирање
  • Каматна стапка од 4.77%
  • Таргет група: Вработени лица и пензионери, корисници на активен кредит во Еуростандард банка

Повелете, обратете се во нашите Експозитури низ Македонија и аплицирајте - http://www.capitalbank.com.mk/Web/%D0%9A%D0%9E%D0%9D%D0%A2%D0%90%D0%9A%D0%A2.aspxIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510