Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

27

Авг. / 2020Почитувани клиенти, Ве известуваме дека петок (28.08) е неработен ден, освен за експозитурата во Тетово која ќе работи со стандардно работно време од 08:00 до 16:00 часот за консултации и кредитирање. 

Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510