Capital Bank | Financial Inovation

Оглас за вработување на кредитен референт

31

Авг. / 2020  • Работни задачи

-          Примање, анализа и обработка  на барањата од  клиенти – физички лица

-          Понуда и промоција на продуктите на банката на физички лица

-          Информации врзани за понудата на услугите и толкување на тарифникот за физички  лица

-          Аквизиција на нови клиенти за банката и одржување на континуирани контакти со постојаните

-          Анализа на финансиите и пазарот на физички лица

-          Анализа на кредитни апликации за физички лица

-          Грижа за клиентите, одржување на континуирана комуникација и релации за поттикнување на нови и повторливи кредитирања

-          Унапредување на односите со постојаните клиенти

-          Продажба на производи и услуги на терен

-          Подготовка на каматни пресметки

-          Подготовка на извештаи

-          Давање на предлози за унапредување на продажбата  на продукти за кредитирање на физички лица

-          Продажба на производи и услуги на терен

 

  • Квалификации

Работно искуство: Минимум 1 година

Образование: Минимум ВСС

Дополнителни квалификации: Активно познавање на Англиски Јазик и напредно познавање на Office пакет.

Рок на избор: 5 работни дена

Доколку сакате да ја креирате иднината на мала и динамична банка, доколку имате желба, знаење и ентузијазам да се приклучите на тимoт Капитал Банка, испратете ја Вашата биографија на следнава електронска адреса: jobs@capitalbank.com.mk
Вашето резиме ќе биде внесено во базата на податоци и во случај на потреба од соодветен кадар, Банката врз основа на тековните потреби ќе ве контактира.
Огласот ќе биде активен 10 дена од датумот на објавување. Изборот на кандидатите ќе се врши во рок од 20 дена од истекувањето на огласот, во зависност од бројот на пријавените кандидати. Ќе бидат контактирани само кандидатите со уредни и навремени апликации кои одговараат на условите наведени во огласот.Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510