Capital Bank | Financial Inovation

Промотивен "BOOM” депозит

5

Јан. / 2021Промотивен "BOOM” депозит со 1,25% фиксна каматна стапка и рок на орочување од 12 месеци!

Само во Капитал Банка со секој орочен Бум депозит добивате гратис кредитна картичка без годишна членарина до крајот на користење.

Ваше е само да не посетите во некоја од нашите експозитури за да си го подигнете подарокот:

  • Минимален износ 60.000 денари
  • Фиксна годишна камата од 1,25%
  • Рок на орочување: 12 месеци
  • Moжност за онлајн орочување

*каматата се исплаќа на крај од период на орочување

Сите депозити во Капитал Банка за износи до 1.800.000,00 денари се 100% осигурани во Фондот за осигурување на депозити.

Капитал Банка АД Скопје, од неодамна промовираше и ОНЛАЈН отворање на депозит, без физичко доаѓање во банката, односно од Вашиот дом, работно место, компјутер или паметен телефон. Се што треба да направите е да се јавите во банката и да побарате отворање на депозит онлајн и да ги имате средствата предвидени за депозит на било која друга сметка во било која банка или штедилница во РСМ. Оваа услуга го намалува и ризикот од ширење на вирусот Covid-19, бидејќи целиот процес се одвива дигитално.

Повеќе информации на телефон: 02/3102-500 или 02/3102-528

Искористете ја оваа промотивна можност да заштедите и да добиете повеќе од очекуваното!Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510