Capital Bank | Financial Inovation

Промотивен депозит „Научи да штедиш“

17

Фев. / 2021Со новиот промотивен депозит на Капитал Банка “НАУЧИ ДА ШТЕДИШ” за двојно пократко, добиј двојно повеќе, со до 1,1% неверојатна фиксна годишна каматна стапка и рок на орочување од 6 месеци! 

Ваше е само да не посетите  и да научите да штедите за двојно пократко за двојно повеќе:

  • Минимален износ 60.000,00 денари
  • Moжност за онлајн орочување

*каматата се исплаќа на крај од период на орочување 
  
Сите депозити во Капитал Банка за износи до 1.800.000,00 денари се 100% осигурани во Фондот за осигурување на депозити. 
Капитал Банка АД Скопје, од неодамна промовираше и ОНЛАЈН отворање на депозит, без физичко доаѓање во банката, односно од Вашиот дом, работно место, компјутер или паметен телефон. Се што треба да направите е да се јавите во банката и да побарате отворање на депозит онлајн и да ги имате средствата предвидени за депозит на било која друга сметка во било која банка или штедилница во РСМ. Оваа услуга го намалува и ризикот од ширење на вирусот Covid-19, бидејќи целиот процес се одвива дигитално.

Повеќе информации на телефон: 02/3102-500 или 02/3102-528 
Искористете ја оваа промотивна можност да заштедите и да добиете повеќе од очекуваното!Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510