Capital Bank | Financial Inovation

Новитети во Супер 5 кредитот!

1

Јул. / 2021СУПЕР 5 потрошувачки кредит - за сите ваши планови!

За приматели и неприматели на плата/пензија во Капитал банка
0 МКД административни трошоци за аплицирање
До 1.200.000 МКД
Фиксна каматна стапка од 5.96% за две години
Брз одговор и одобрување
Можност за онлајн аплицирање или во експозитурите на банката.

Повеќе детали - https://bit.ly/3yg5vPQIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510