Capital Bank | Financial Inovation

Известување за скратено работно време

3

Јан. / 2022Почитувани,

Ве информираме дека на ден 05.01.2022 (среда), нашите експозитури ќе работат со скратено работно време до 13 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510