Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработни денови

5

Јан. / 2022Почитувани,
Ве информираме дека на ден 06.01.2022 (четврток) и на ден 07.01.2022 (петок) нашите експозитури нема да работат.

Ви благодариме на разбирањето и среќни празници!

Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510