Capital Bank | Financial Inovation

Најдобар банкарски службеник од Капитал Банка АД Скопје

2

Ное. / 2022Најдобар банкарски службеник од Капитал Банка АД Скопје за 2022 година по повод Светскиот ден на штедењето 31 Октомври од Македонската банкарска асоцијација – МБА кој доби признание за постигнати особени резултати е Слободен Новески, референт на благајна во Експозитура Тетово-Сектор за работа со физички лица.
На колегата му честитаме за признанието и благодариме за посветеноста, трудољубиливоста и професионалноста со кој го достигна ова признание.


Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510