Capital Bank | Financial Inovation

Промотивни празнични услови за депозити

7

Дек. / 2022 

Време е да се штеди со најдобри услови!
Празнична акција на Капитал банка за нашите депозити:
- Рок на орочување: 6 или 12 месеци
- Одлични каматни стапки
- Штедење во МКД
- Месечна исплата на камата
- Можност за онлајн орочување на вашиот депозит
 
Промотивните услови важат до 28.02.2023 година.
За повеќе детали посетете ја најблиската филијала на Капитал Банка или контактирајте нѐ на: 02/3102-528
 


Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510