Capital Bank | Financial Inovation

Работно време на експозитура Центар

10

Мај. / 2023Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитура Центар (Ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје) во периодот од 10.05.2023 до 23.05.2023 година ќе работи во една смена, односно работното време ќе биде од 08.00 часот до 16.00 часот.Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510