Capital Bank | Financial Inovation

Релокација на Експозитурата во Битола

25

Мај. / 2023Капитал Банка на ден 25.05.2023 направи релокација на експозитурата во Битола со цел да овозможи поголема достапност на услугите за своите клиенти и во овој дел на државата.

📌Eкспозитура во Битола на Ул. Јосиф Христовски бб
✔Ве очекуваме да не посетите од понеделник до петок од 08-16 часот и подетално да се запознаете со производите и услугите кои ги нудиме како за физички, така и за правни лица.

Нашиот стручен тим Ви стои на располагање за сите информации и прашања во врска со нашата понуда на производи и услуги!

Контакт:
075/35 00 53
075/35 00 44Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510