Capital Bank | Financial Inovation

Известување за проблем со Оператор за СМС

31

Авг. / 2023Почитувани клиенти,

Ве информираме дека е надминат проблемот на Операторот за испорака на СМС известувања за извршени трансакции со картички издадени од Банката, како и на СМС пораките со ОТП (One Time Password) за интернет плаќања со картички.

Со почит,
Капитал БанкаIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510