Capital Bank | Financial Inovation

Промотивен станбен кредит

4

Сеп. / 2023Исполни ги своите соништа со промотивниот станбен кредит на Капитал Банка! 🏡🌟 Со фиксна каматна стапка од 2,50% за првите 10 години и 5,50% променлива во преостанатиот период, твојот дом може да стане реалност.
• Рок на отплата: 30 години
• Минимум 15% учество
• До 73 годишна возраст
Започи ја новата фаза од твојот живот денес!

Повеќе информации на: https://shorturl.at/ijoxE
Ве очекуваме во најблиската експозитура или на 02/ 3102-528Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510