Capital Bank | Financial Inovation

Известување за извештаи за надоместоци

1

Фев. / 2024Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Извештаи за надоместоци наплатени за услугите поврзани со платежната сметка во 2023 година се достапни во експозитурите на Банката, како и преку останатите канали на комуникација. 

Со почит,

Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510