Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

23

Апр. / 2024Почитувани клиенти,
Ве известуваме дека во среда 24.04.2024 година, експозитурите на Капитал Банка нема да работат.
Со почит,
Капитал Банка


Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510