Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработни денови

30

Апр. / 2024Почитувани клиенти, ве известуваме дека нашите експозитури нема да работат во следните денови:

-01 мај 2024 година (среда), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

- 03 мај 2024 година (петок), Велики Петок, петок пред Велигден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Република Северна Македонија.

- 06 мај 2024 година (понеделник), Велигден, вториот ден на Велигден според православниот календар, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија

Со почит,
Капитал Банка


Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510