Capital Bank | Financial Inovation

КУПУВАЈТЕ СО ПОПУСТ

 

Капитал Банка промовира одлична можност за сите клиенти кои поседуваат Maestro и MasterCard картички на банката, да купуваат со одреден попуст производи и услуги од следнава листа на трговци.

 

Со Капитал Банка пазарете поедноставно и поефтино од било кога до сега!

Назив  Адреса Попуст
Подружница Шатци ДОО Тетово Парфимерија Шатци Куманово Ул.”Плоштад Маршал Тито” бр.1, Куманово 10%
Подружница Шатци ДОО Тетово Парфимерија Тетово Ул.”Маршал Тито” бр.56 Тетово 10%
Подружница Шатци ДОО Тетово Парфимерија Буњаковец Скопје Бул.”Партизански Одреди” бр.кат 1-1 ТЦ Буњаковец лок.14 Скопје - Центар 10%
Подружница Шатци ДОО Тетово Парфимерија Чаир Скопје Ул."Лазар Трпковски" бр.88 Скопје - Чаир 10%
Подружница Шатци ДОО Тетово Парфимерија Гостивар Ул."Плоштад Маршал Тито" бр.1, Гостивар 10%
Подружница Шатци ДОО Тетово Парфимерија Шатци 2 Скопје Ул."27 Март" бр.3 Скопје - Центар 10%
Подружница Шатци ДОО Тетово Парфимерија Шатци 3 Скопје Бул. "Јане Сандански" бр.бб ТЦ Бисер – лок.78, Скопје - Аеродром 10%
Подружница СПЕИС ФЛОРС Скопје Ул."Митрополит Теодосиј Гологанов" бр.54 Скопје - Центар 10%
БУБЕ СТУДИО ИН  Ул."Никола Тримпаре" бр.10 Скопје - Центар 5%
Подружница 2 Мај Тајм Скопје Ул."Св.Кирил и Методиј" бр.13 Рамстор Мол г-28 Скопје, Центар 10%
Подружница 3 Мај Тајм Скопје Ул."Кеј 13ти Ноември" бр.ГТЦ приземје лок.325 Скопје Центар 10%
Подружница 4 Мај Тајм Скопје Ул."Љубљанска" бр.4 Сити Мoл лок.126 Скопје Карпош. 10%
Подружница ВОХ Скопје Ул."Кеј 13ти Ноември" бр.2 приземје/секц.6 – локал.492 Скопје Центар(ГТЦ). 10%
ДПТУ АДЕСО ТРЕНД ДООЕЛ Скопје Ул."Кеј 13ти Ноември" бр.ГТЦ 1-ви кат л.1 ДЕ-293 сек.6 Скопје Центар 10%
Ексклузивен салон за убавина и естетска козметологија ДЕРМАБЈУТИ ДООЕЛ Скопје Ул."Миле Попјорданов" бр.68/1 Скопје Карпош 15%

Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510