Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

31

Дек. / 2018Почитувани,


Ве известуваме дека согласно Законот за празници на РМ експозитурите и шалтерите на Капитал Банка АД Скопје нема да работат на 01.01.2019 година (вторник).

Прв работен ден е 02.01.2019 година (среда).

Вработените и менаџментот на банката Ви ја честитаат Новата година.

Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510