Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

3

Јун. / 2019Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на Република Северна Македонија („Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 4 јуни 2019 година (вторник), првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен ден.

Управниот Одбор и тимот на Капитал Банка АД Скопје на сите граѓани од муслиманска вероисповед им посакува Честит Рамазан Бајрам!


Со почит,

Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510