Capital Bank | Financial Inovation

Известување за работно време на 31.12

30

Дек. / 2019Почитувани клиенти,

Работното време на Капитал Банка на 31.12.2019 (вторник) е од 08-14 часот. Ви посакуваме среќни празници!Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510