Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

27

Авг. / 2019Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека среда (28.08.2019) претставува неработен ден согласно со Законот за празниците. Капитал банка им го честита празникот на сите граѓани од православна вероисповед.

Со почит,

Капитал БанкаIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510