Capital Bank | Financial Inovation

Оглас за вработување - Кочани

1

Окт. / 2019Капитал банка АД Скопје има потреба од вработување две лица за работна позиција- Референт за кредитирање во Кочани

Банката нуди динамична, квалитетна и пријатна работна средина, дополнителна обука и
можности за стручно усовршување и професионален напредок на своите вработени.
Доколку сакате да ја креирате иднината на мала и динамична банка, доколку имате желба,
знаење и ентузијазам да се приклучите на нашиот тим, испратете ја Вашата биографија на
следнава електронска адреса: jobs@capitalbank.com.mk 

Вашето резиме ќе биде внесено во базата на податоци и во случај на потреба од соодветен
кадар, Банката врз основа на тековните потреби ќе ве контактира.
Огласот ќе биде активен 10 дена од датумот на објавување.
Изборот на кандидатите ќе се врши во рок од 20 дена од истекувањето на огласот, во зависност од бројот на пријавените кандидати.
Ќе бидат контактирани само кандидатите со уредни и навремени апликации кои одговараат на условите наведени во огласот.

Повеќе информации за огласот прочитајте тукаIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510