Capital Bank | Financial Inovation

Промотивниот период за бесплатна замена со Mastercard contactless картички продолжува!

7

Ное. / 2019Промотивниот период за бесплатна замена на Вашата платежна картичка со нова Mastercard бесконтактна продолжува до 30.11. Заменете ја целосно бесплатно и добијте можност за учество во голема наградна игра! 

Новиот модерен дизајн, како и функционалноста, ги прави препознатливи новите картички на Капитал Банка, кои се веќе достапни по најповолни услови на пазарот.

 

 

Кредитни картички Mastercard Standard и Mastercard Gold

 • Бесконтактно плаќање
 • Купување во трговија без провизија
 • Без членарина во првата година
 • Грајс период од 45 дена, без трошоци
 • Минимален процент на месечна отплата на искористениот износ од 3%
 • СМС известување за секоја успешно реализирана трансакција
 • Минимална документација при аплицирање и брз одговор
 • Можност за учество во наградна игра

  

Дебитна картичка Mastercard Debit

 • Бесконтактно плаќање
 • Без годишна членарина
 • Купување во трговија без провизија
 • СМС известување за секоја успешно реализирана трансакција
 • Подигнување на средства од АТМ без провизија

Сакате да аплицирате за нашите бесконтактни Mastercard картички? Кликнете тука!Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510