Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

31

Дек. / 2019



Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека 1-ви јануари (среда) е неработен ден. 

Среќна нова година од целиот тим на Капитал банка - Ви посакуваме среќа, успех и убави мигови поминати со најблиските во 2020-та!



Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510