Capital Bank | Financial Inovation

Известување за iBanking системот

7

Фев. / 2020Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека во недела 09.02.2020 година поради ажурирање на системски софтвер на серверите во продукциска околина за услугата iBanking во периодот од 18h до 24h часот, можно е продукциските сервери да бидат периодично недостапни.Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510