Capital Bank | Financial Inovation

Известување за работно време

23

Апр. / 2020Почитувани клиенти,

Поради новите мерки за заштита од ширење на корона вирусот од страна на Владата на РСМ, Експозитурите и Централата ќе работат со редовно работно време од понеделник до петок (08:00 - 16:00 часот). Работата со клиенти е до 15:00 часот. Нашата експозитура во Центар продолжува со прекинот на работа во сабота. 

Ви благодариме на разбирањето и останете во добро здравје.

 

Со почит,

Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510