Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработни денови

4

Јун. / 2020Почитувани,
Поради државниот празник "Духовден" и прогласениот карантин, утре Петок 05.06 и Сабота 06.06 нема да работат експозитурите на банката.
Со почит, Капитал Банка АД Скопје.Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510