Capital Bank | Financial Inovation

Известување за работно време на експозитура Центар

12

Јун. / 2020Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека поради превземање на поголеми превентивни мерки околу заштита на своите вработени и клиенти,следејќи ја ситуацијата со зголемување на заразени од Covid-19, менаџментот на банката одлучи, Експозитурата Центар во Скопје да работи со скратено време од Понеделник – Петок, 08:00-17:00 часот, односно времено да не работи во Саботите, се до подобрување на ситуацијата со ширење на вирусот во Скопје.

Ви благодариме на разбирањето!

Со почит, Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510