Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

13

Јул. / 2020Почитувани клиенти, Ве известуваме дека, по повод одржување на предвремените парламентарни избори во државата, Експозитурите и Дирекцијата на Капитал Банка АД Скопје, нема да работат на 15.07.2020 (среда).
Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510