Capital Bank | Financial Inovation

Оглас за вработување на Референт во одделение за ИТ

2

Окт. / 2020  • Работни задачи

-          Администрација и параметризација на банкарските апликации согласно бизнис барањата

-          Дефинирање на финансиски извештаи и анализи

-          Базична администрација на мрежи

-          Back up на податоци

-          Процедура затварање на ден

-          Поддршка на корисници

  • Квалификации

Работно искуство и образование: Минимум 2 години и ВСС од областа на ИТ

Дополнителни квалификации: Активно познавање на Англиски Јазик и познавање на Office пакет.

Огласот ќе биде активен 5 работни дена. Во полето subject задолжително да стои позицијата за која аплицирате.

Доколку сакате да ја креирате иднината на мала и динамична банка, доколку имате желба, знаење и ентузијазам да се приклучите на тимoт Капитал Банка, испратете ја Вашата биографија на следнава електронска адреса: jobs@capitalbank.com.mk
Вашето резиме ќе биде внесено во базата на податоци и во случај на потреба од соодветен кадар, Банката врз основа на тековните потреби ќе ве контактира.
Огласот ќе биде активен 10 дена од датумот на објавување. Изборот на кандидатите ќе се врши во рок од 20 дена од истекувањето на огласот, во зависност од бројот на пријавените кандидати. Ќе бидат контактирани само кандидатите со уредни и навремени апликации кои одговараат на условите наведени во огласот.Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510