Capital Bank | Financial Inovation

Известување за промена на локација на Експозитура Струмица.

16

Фев. / 2021Почитувани клиенти,
Ве известуваме дека Експозитурата во Струмица, како и банкоматот на Капитал Банка АД Скопје е дислоцирана на нова локација, во редот на банки, на ул.Ленинова бр.1, 2400 Струмица (спроти Основен Суд и Хотел Централ).
Работното време на Експозитурата е од 08-16 часот во Пон-Пет, контакт телефон: 034/349-764.
Повелете посетете не, таму ќе Ве пречекаат и услужат нашите љубезни колеги.
Со почит,
Капитал Банка АД Скопје


Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510