Capital Bank | Financial Inovation

Kartë debiti

 


Maestro karta është  kartë debiti e  lidhur me llogarinë Tuaj të transaksionit.

 


Përdorues i kartës së debitit  mund të jetë çdo person në moshën madhore.
Karta e debitit nga brendi Maestro fitohet  shpejtë dhe lehtë, pa garantues, kambialee, vërtetime dhe pa depozitë të detyrueshme.

 


Me ndihmën e kësaj karte, blini në treg pa komision ne vend dhe në botë, ne të gjitha vendet kuqëndron shenja Maestro, në madhëesine e mjeteve të disponueshmenë llogarinë Tuaj të transaksionit.

 

Për aplikim duhet ta vizitoni degën më të afërt  ose sportel të Bankës Kapital SHA Shkup me dokument për identifikim, ku plotësoni  aplikacion për kartë debiti  dhe dokumentë të tjera që  do Tju kërkojne  punonjësit tanë.

 

Mundësia për të tërhequr para me kartela debitore Maestro të Kapital Bankës pa provizion tani është e mundur edhe në bankomatet e UNI Bankës.

 

Në rast se e humbni kartën Tuaj të kreditit, është e nevojshme MENJËHERË ta bllokoni në  degën më të afërt të Bankës Kapital SHA Shkup, ose numrin e telefonit - 02 3102 - 564 nga 08 :00 - deri në 16 : 00 në orarin e punës së bankës, ose në 24/7  qendra dezhurne  në numrin e telefonit 02 329 3 888.

 

Për të gjitha informacionet shtesë  drejtohuni  në degën më të afërt të Kapital  Bankës SHA Shkup, ose në tel: + 389 2 3102  568; 3102 - 563, ose në e-mail: info@capitalbank.com.mk

 


Icon

Str.Nikola Kljusev no. 1, 1000 Skopje

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510


Site by